Informatie over onze programma’s voor mens en natuur.

Posted by Marcel on april 15, 2011 in Uncategorized |

Zomerkamp op de Anna’s Hoeve

Twee zomerkampen in de natuur

Dit jaar organiseren wij twee zomerkampen.

31 juli t/m 6 augustus BUSHCRAFT

Voor de kinderen met Bushcraft ervaring. Veel uitdaging, leven met de natuur, slapen in het bos en zelf eetbare planten, bessen, paddestoelen zoeken. natuurlijk ook weer veel handige ideetjes voor gebruiksvoorwerpen die je bij een verblijf met de natuur goed kunt gebruiken.

14 augustus t/m 20 augustus NATUURBELEVING

We zullen deze week naast allerlei natuurbelevings en bushcraft activiteiten ook veel tijd besteding aan het verzorgen van de dieren.

Het wordt weer een spannende week vol avontuur, sport en spelmen natuurlijk veel plezier.

Veilig verblijven in de natuur

Om de natuur echt te kunnen beleven is het belangrijk om op een veilige manier in de natuur te kunnen verblijven.

Daarom informeren wij onze gasten uitgebreid over alle mogelijkheden en risico’s tijdens een verblijf in de natuur. Ons doel hierbij is om de veiligheid van onze gasten en van de vele dieren op het landgoed zo goed mogelijk te waarborgen.

We krijgen veel vragen over de aanwezigheid van teken in het bos. Omhet risico van een lyme besmetting zo klein mogelijk te maken hebben wij een helder tekenprotocol waarbij preventie en verzorging goed beschreven zijn. Voor de preventie maken wij sinds 2012 structureel gebruik van Picksan teken-stop. Dit is een natuurvriendelijk middel zonder het schadeljke “deet”

Sinds de invoering van ons tekenprotocol en het gebruik Picksan is het aantal tekenbeten met ruim 70 % afgenomen.

Schoolkampen

Zoek je een uitdagende locatie voor een schoolreisje, kennismakingsweek of introductieweek? Wil je meer weten over onze onvergetelijke schoolkampen met veel natuur en techniek?

Logeeropvang, weekenden en korte vakanties

In ons logeerhuis de Anna’s Hoeve ontvangen wij groepjes van maximaal zes kinderen die speciale zorg nodig hebben. Kinderen met ADHD, PDD-nos, of andere aan autisme verwante stoornissen worden door ons opgevangen en begeleid in een harmoniserende natuurlijke omgeving. Het programma dat wij bieden geeft de kinderen rust, zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Bovendien worden aandacht, concentratie en leervermogen positief beïnvloed door het verblijf in de natuur.

Personeelsdagen en training voor bedrijven

Boeiende samenwerkingsprojecten en personeelsuitjes.
Naast technieken om de samenwerking te verbeteren bieden wij ook perspectief voor toekomstgericht ondernemerschap. Natuurlijk voorzien wij onze gasten altijd van uitstekende voeding met bijvoorbeeld wild van ons eigen landgoed. Bedrijfsuitjes bij Natuurtalent maken een blijvende indruk op u en uw personeel.

 

 

Laat ons uw reactie lezen via de link onderaan iedere pagina.

Wij wensen u veel lees en kijkplezier!

 

Marcel Looman en Karin Vermeer

Copyright © 2011-2023 Natuurtalent All rights reserved.

background