logeerhuis

6

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN ?

Zorg en begeleiding voor kinderen met een ontwikkelings of opvoedingsvraag

Het opvoeden van kinderen met stoornissen zoals ADHD, PDD-nos of aan autisme verwante stoornissen vraagt erg veel van u als ouder. Wij bieden drie maal per maand weekendopvang voor maximaal 7 kinderen, in ons logeerhuis “De Anna’s  Hoeve”.

Tevens bieden wij zorgopvang voor langere periodes op doordeweekse dagen. Met een gevarieerd dagbestedingsprogramma, onderwijs op afstand en persoonlijke begeleiding bieden wij uw kind nieuwe kansen en groeimogelijkheden.

Daarnaast organiseren wij regelmatig korte vakanties.

Wij zetten graag onze jarenlange ervaring met natuur-, techniek- en kunstonderwijs in om uw kind verder te helpen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Wij werken niet met vrijwilligers, maar wij werken samen met professionals op het gebied van pedagogiek, natuurbeleving, acrobatiek, bushcraft en kunst.

Wij hebben plaats voor 6  kinderen  van 7 tot 18 jaar. Onze logeerboerderij ligt op het landgoed Tongeren bij Epe op de Veluwe. Voor informatie neemt u contact op met Karin Vermeer of met Marcel Looman

 

6 Comments

 • Adriënne Severs - van Maurik says:

  Als het logeerweekend afgelopen is heb ik een jongen in de auto die van oor tot oor een glimlach heeft. Vol enthousiasme vertelt hij wat hij allemaal gedaan heeft in het weekend. Wildspeuren, bomen klimmen, luisteren en kijken naar de natuur, koken, schilderen. Zoveel bijzondere activiteiten in één weekend. Maar het belangrijkste: Karin en Marcel jullie weten op een geweldige manier rust te brengen in mijn hele drukke kind.
  De Martha’s hoeve, wat een geweldige plek om te zijn!

 • thomas severs says:

  het is altijd heel leuk in het weekend.
  want je leert en doet altijd heel veel .
  bijv. deze week hebben we een moestuin gemaakt.
  groetjes Thomas severs

 • Arjen v/d Schaaf says:

  voor dat ik hierheen kwam had ik heimwee, en ik had al 2 andere logeer huizen geprobeerd.
  maar hier kwam ik na een paar weekenden van mijn heimwee af.
  gr Arjen

 • Bien Van der Schaaf Sterker says:

  Beste Karin en Marcel,
  Jullie gaan op een hele biezondere en creatieve manier om met onze kinderen.
  Dat geeft onze zoon een frisse kijk op een hele boel situaties.
  Onze zoon heeft daardoor ook geleerd zich in vele situaties prettiger te voelen en er daardoor ook makkelijker mee om te kunnen gaan.
  Mede door jullie kan hij nu stappen in het leven zetten die we eerst niet voor mogelijk hielden. Daarvoor mijn Oprechte Dank !!!
  Voorlopig komt hij nog met veel plezier naar Martha’s Hoeve en wie weet wat voor moois er allemaal nog kan gebeuren.
  Heel veel Liefs, Bien

 • Gradie says:

  Onze zoon is afgelopen weekend voor het eerst naar de nieuwe Maria’s hoeve geweest.
  Wat heeft hij enorm genoten. Wat was hij moe maar ontspannen en wat een rust in dat koppie. Toen hij bij ons in de auto zat vertelde hij veel. Het vele spelen in het bos, het hakken van het hout voor de haard en het leren aansteken van de haard. Hij glunderde van trots.
  Vol trots vertelde hij hoe hij met de bijl moet omgaan. Hoe lief en aardig de begeleiding was. Dat die hem wel eens aan moesten spreken maar dat hij dat heel normaal vindt “anders wordt het ook maar een zooitje” zei hij.
  Het pepernoten bakken en het schilderijtje maken.
  De patat gemaakt van pompoen was een wat minder groot succes hahaha
  Hij heeft zich heel veilig gevoeld en heeft merkbaar rust gehad.
  “Mam en Pap ik wil nooit meer ergens anders naar toe, ik wil er heel snel weer heen!”
  Hopelijk tot in december dus maar weer!!

  Dank jullie wel Marcel, Karin, Daphne en Tiemen

  groetjes van Arne, Papa en Mama

 • Gradie says:

  Hallo,
  Arne is afgelopen week voor het eerst een meerdaagse naar de Martha’s hoeve geweest. Het was voor hem super spannend maar voor ons ook. Hij zag er tegen op en had allerlei excuses om niet zo lang te hoeven gaan.
  Hij is op woensdagmiddag gegaan en op zondagmiddag haalden we hem weer op. Een paar glunderende ogen kwamen ons buiten tegemoet. Hij heeft enorm genoten.
  Hij had geen haast om weg te komen en speelde gewoon lekker verder terwijl wij aan de thee zaten.
  Normaliter moet hij enorm bijkomen eer hij wat verteld maar achter in de auto zat een hele enthousiaste zoon alles te vertellen. Hij was heel ontspannen en relaxed en had het enorm leuk gehad.
  Heel veel buiten gespeeld en gewandeld. Bezig geweest met plantjes in kasjes zetten voor de moestuin. Leuke dingen gemaakt en geleerd.
  Het weekend van 17 maart staat hij weer op de lijst maar hij heeft een uitnodiging gekregen voor een kinderfeestje van een klasgenoot.
  Hij was heel stellig in zijn keuze, hij wilde naar natuurtalent i.p.v naar het feestje. Ook is het contact tussen jullie, Marcel en Karin, en ons ook ontzettend fijn. Een eerlijk en open contact en allemaal om het voor ons kind goed te laten zijn. Arne voelt zich veilig en goed bij jullie . Er zijn een paar hele duidelijke en belangrijke punten waaruit dit blijkt.
  Ook zie je maar weer dat structuur, regels, wederzijds respect en afspraken duidelijkheid en dus veiligheid geven. Ook het vele buiten zijn is van invloed op het gedrag en welzijn van de kinderen. Arne telt de dagen alweer af naar 16 maart.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

Copyright © 2011-2023 Natuurtalent All rights reserved.

background