Welkom bij natuurtalent.eu

U vindt hier informatie over onze programma’s voor mens en natuur.

Tijdens een schoolkamp of zomerkamp bij naturtalent verblijven de kinderen in ons tipidorp. Slapen in een tipi, struinen in de natuur en allerlei kunst en techniek activiteiten.

Een hele week samen in de natuur met vuur, uitdaging en veel plezier.

In ons logeerhuis de Nieuwe Martha’s Hoeve ontvangen wij groepjes van maximal vijf kinderen die speciale zorg nodig hebben. Kinderen met ADHD, PDD-nos, of andere aan autisme verwante stoornissen  worden door ons opgevangen en begeleid in een harmoniserende natuurlijke omgeving. Het programma dat wij bieden geeft de kinderen rust, zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Bovendien worden aandacht, concentratie en leervermogen positief beïnvloed door het verblijf in de natuur.

Ook voor bedrijven bieden wij boeiende samenwerkingsprojecten en personeelsuitjes.  Naast technieken om de samenwerking te verbeteren bieden wij ook perspectief voor toekomstgericht ondernemenrschap. Natuurlijk voorzien wij onze gasten altijd van uitstekende voeding met bijvoorbeeld wild van ons eigen landgoed. Bedrijfsuitjes bij Natuurtalent maken een blijvende indruk op u en uw personeel.

Lees voor al onze activiteiten op de verschillende pagina’s en laat ons uw reactie lezen via de link onder aan iedere pagina.

Wij wensen u veel lees en kijkplezier

Marcel Looman en Karin Vermeer

Copyright © 2011-2023 Natuurtalent All rights reserved.

background